Ensur Nederland

Joint venture Colosseus - Ensur NL

Na een periode van stevige groei heeft het Belgische bedrijf Ensur NV, specialist in transformaties in de verzekeringssector, besloten haar activiteiten uit te breiden naar Nederland. Ensur kende al meerdere klanten in de Nederlandse markt en verstevigt hiermee nu haar aanwezigheid. Nederland is een strategisch markt voor verzekeringen en Ensur wil hier een nieuwe basis uitbouwen.

Ensur Nederland is een samenwerking tussen Colosseus - gespecialiseerd in datakwaliteit en migraties van verzekerings- en pensioenportefeuilles- en Ensur België (www.ensur.be). Door de krachten van beide partijen te bundelen maakt Ensur Nederland een vliegende start, met zo’n 70 medewerkers die kennis en expertise inbrengen. Hiermee kunnen klanten worden ondersteund bij elke uitdaging. Ensur Nederland richt zich zowel op platformleveranciers als op verzekeraars, pensioenfondsen – en uitvoerders en grote tussenpersonen.

Het bedrijf zal worden aangestuurd door een afzonderlijk Nederlands Management team, onder leiding van Hein Bleeksma, waarin een sterke vertegenwoordiging uit de oprichtende partijen. Hein kan terugkijken op een lange internationale ervaring in de verzekeringssector.

Ensur heeft een reputatie opgebouwd als zeer betrouwbaar, het leveren van topkwaliteit en een focus op delivery. Daarnaast staat customer intimacy hoog in het vaandel. Waarden en beloftes die ook voorop staan bij de Nederlandse onderneming.