LIfeTri en Colosseus

Lifetri en Colosseus bundelen krachten voor succesvolle migraties

Vorig jaar migreerden Lifetri en Colosseus gezamenlijk drie pensioenportefeuilles.

Die migraties verliepen zeer succesvol. De tevredenheid over het functioneren van de migratiestraat, de snelheid en de schaalbaarheid is groot. Voor Lifetri is belangrijk, dat de deelnemers geen last ondervinden van de overgang naar een ander administratieplatform. Dat is bij alle drie de migraties gelukt. Beide partijen hebben besloten het partnership te continueren met de gezamenlijke missie om ook de volgende migraties met deze bewezen en succesvolle aanpak uit te voeren. Lifetri heeft de ambitie om verder te groeien in de pensioenmarkt, door middel van het bieden van garantie oplossingen en met een efficiënte uitvoering.

Bij het overnemen van de pensioenverplichtingen zijn de wensen van het pensioenfonds van groot belang voor Lifetri, zegt COO Rutger Zomer. “Wij zijn een flexibele partij die, net als de fondsen zelf, altijd denkt vanuit het belang van de deelnemers. Mede door het partnership met Colosseus bieden we een snelle, solide en gecontroleerde oplossing voor de migraties van pensioenportefeuilles. En biedt dit voor migratie ook zekerheid over de datakwaliteit. Daarmee maken we onze klantbelofte van een tijdige, geruisloze en ongehinderde overgang maximaal waar."

Volgens Colosseus-directeur Bo Besters zorgt de door hen gebouwde migratietool voor een controleerbare transformatie. “CDP biedt een end-to-end oplossing en is op een dusdanige manier gebouwd, dat het op elke datamigratie toepasbaar is.”

Over LifeTri
Verzekeraar Lifetri uit Maarssen voert pensioen- en levensverzekeringen uit. Daarbij staat zorg voor de klant centraal, op basis van een state-of-the-art systeemarchitectuur en efficiënte bedrijfsvoering.

Over Colosseus
Colosseus is al 18 jaar actief en gespecialiseerd in datamigraties. Daarbij heeft zij eigen software ontwikkeld (CDP), waarmee het organisaties ontzorgt bij de complexe overgang naar een nieuw administratiesysteem.